Indkøbskurv
tom
Til kassen Til kassen
Manglende beløb for at opnå gratis forsendelse:
DKK 599,00
 
NYHEDSBREV
Ønsker du at modtage vores Tilbud og nyhedsbrev ?
 
Lækre Nyheder - Lige kommet!
Freds World body
NYHED!
1581007000
DKK 149,00
Freds World body & bukser
Spar DKK 49,60
Spar
20%
NYHED!
1581007000.
DKK 248,00
DKK 198,40
Freds World bukser
NYHED!
1535029900.
DKK 199,00
Freds World t-shirt & bukser
Spar DKK 79,60
Spar
20%
NYHED!
1535029900
DKK 398,00
DKK 318,40
Et par af de Gode Tilbud!
Snoozy body med Traktor
Spar DKK 97,30
Spar
70%
1-302-49-17-snoozy
DKK 139,00
DKK 41,70
Kids Up t-shirt
Spar DKK 125,30
Spar
70%
7107557_333
DKK 179,00
DKK 53,70
Snoozy baby kjole med blomster og kirsebær
Spar DKK 139,30
Spar
70%
1-102-43-37-snoozy
DKK 199,00
DKK 59,70
Snoozy sommerdragt med blomster og kirsebær
Spar DKK 118,30
Spar
70%
1-304-43-37-snoozy
DKK 169,00
DKK 50,70
 
Brands hos kidsBkids

                           

 

                                                               

 

                                  

 

                                                                                           

                             

 

 

 

Velkommen til KidsBkids Børnetøj Online

KidsBkids er fyldt med lækkert børnetøj online i god kvalitet til fantastiske priser.

Her findes et stort udvalg af babytøj & børnetøj til drenge og piger fra 0-12 år.

Derudover har KidsBkids et fint udvalg i gaveartikler, så det altid er muligt at finde den perfekte gave til børn i alle aldre. Med gode kvalitetsleverandører findes også et stort udvalg af trendy accessories, som der skal til et hvert moderigtigt sæt tøj. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til KidsBkids.

Børnetøj online

Børn vokser – og de vokser hurtigt! Det kan derfor være vanskeligt for børnetøjet at følge med – både størrelses og smagsmæssigt. Derfor skal det skiftes tit, hvilket godt kan blive en dyr affære. Hos KidsBKids synes vi ikke, det skal være dyrt at købe nyt tøj, og dette er netop årsagen til at du kan finde et stort udvalg af børnetøj online hos os. Vi har et kæmpe sortiment af børnetøj i alle størrelser og designs. Vores priser er overkommelige, og vi har jævnligt gode tilbud, man kan benytte dig af.


Børnetøj online findes lige fra det utroligt nuttede til det mere rå og moderne. Det skal passe til mange formål, vejrforhold og skal kunne tåle at blive vasket ofte. Vi har børnetøj onlinei vores webshop til både drenge og piger, hvor priserne er overkommelige og passer til enhver smag. Vi har alt i børnetøj fra strømper til overtøj.


Hvis I er første gangs forældre eller usikre på, hvilke overvejelser der er gode at gøre sig, når man køber børnetøj, kan I finde nogle gode råd her.


Gode råd om Børnetøj

  • Børn vokser utrolig hurtigt. Derfor er det en god ide at købe børnetøjet et par størrelser for stort. Hvis I køber børnetøjet, hvor det passer perfekt til barnet, vil det sandsynligvis ikke passe ret længe. Så hvis I køber et par størrelser større og tænker fremadrettet, vil I spare jer nogle ærgrelser.
  • Det kan ligeledes være en god ide at overveje, hvilken sæson I går i møde, når der skal købes børnetøj online. Det er ærgerligt, at købe en sommerkjole der passer jeres datter i august måned, da sandsynligheden er minimal for, at hun vil kunne passe den året efter, Derfor kan det give jer nogle besparelser, at købe børnetøjet lige inden eller i starten af sæsonen. Hvis det så samtidig købes en størrelse eller to for store, så er I sikre på, at jeres barn kan benytte det i det meste – hvis ikke hele – sæsonen.

  • Hvis barnet er lidt yngre, er det en god ide at købe tøj, der er let at få af og på. Børnetøj som f.eks. heldragter, flyverdragter og sparkedragter er lette at få af og på. Samtidig er det en god ide at gå efter velcro og lynlåse, da de er hurtigere at åbne og lukke end f.eks. knapper.

 

  • Børn mestrer evnen i at blive beskidte – og da det ofte sker gennem leg, skal de jo også have lov til dette. Det kræver dog noget ekstra vask – og ekstra tøj. Som forældre er det ubehageligt at være bekymret over, om man har noget tøj som ens barn kan få på. Især hvis årsagen er, at det meste af tøjet ligger til vask eller i blød med genstridige pletter. Derfor er det en god ide at have et stort ”lager” af børnetøj, så der er ekstra til at bruge i en travl hverdag. Vi forstår dette behov hos KidsBKids. Derfor har vi masser af børnetøj online til fordelagtige priser.

 

  • Det kan dog hurtigt blive en dyr affære, at anskaffe sig alt det nødvendige børnetøj, hvilket er grunden til, vi hos KidsBKids altid har gode priser. Herudover har vi ofte varer, der er nedsatte. Få endelig gavn af disse tilbud, og du vil kunne spare en god sum på penge på en masse børnetøj online.

Hos KidsBKids ved vi, hvor vigtige disse fem punkter er. Derfor vil du hos os finde børnetøj, der dækker disse behov.


Referencer: http://inkids.dk/bornetoj-7-gode-sparetips/

Velkommen som kunde hos KidsBkids.

Ses vi på Facebook?
 

 
Stort Udvalg i Børnetøj
 
Søg på brand